Изведнъж няколко месеца след като Илко е издирван за различни закани се

...
Изведнъж няколко месеца след като Илко е издирван за различни закани се
Коментари Харесай

Адвокатът на Червения пират: Илко е използван

" Изведнъж няколко месеца откакто Илко е търсен за различни закани се появява една нова група заплахи от напълно различен адресант до огромен брой получатели. Тук има голяма разлика в стилистката и изказа и посланията, политически в това число. Първоначалните имейли нямат безусловно нищо общо с вторите. Това, което ме накара да си задача, че той е употребен, е фактът, че заканите, които той е изплащал са от битов темперамент ", това сподели служебният защитник на Илко Захариев, юрист Георги Георгиев, след делото през днешния ден, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Съдът смята, че даже да е създател на тези закани, те не биха могли да престъплението по смисъла за закана за ликвидиране в наказателния кодекс, поради метода, по който са дефинирани и получателите ", споделя юристът. 

" След малко Илко ще бъде освободен, татко му ще го вземе, най-вероятно, аз ще отида дружно с бащата да го съпроводя и ориентирам от къде да го вземе. Вероятно на следващия ден ще бъде настанен в психиатрична клиника в Бургас. Момчето има потребност от лекуване и би трябвало да се възстанови връзката с родителя ", съобщи той. 

" След като получава заплашителните имейли, осъждам Цариградска, да се оплаче като един заслужен магистрат и човек, тя излиза и оповестява това на медиите и настава скандал. В този доста комфортен миг се появява нашият Илко ", споделя подозренията си, че " Червеният корсар " спри зад заплашителните имейли, юрист Георгиев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР